فرکانس احساسات

فرکانس احساسات یعنی چی؟
برای اینکه واقعیت رو بهتر درک کنیم بیاید از گوگل بپرسیم که چقدر از فضای هر اتم خالیه؟

how much empty space is in an atom
حدس میزنید چقدر از این فضا خالی باشه؟ 10 درصد – 20 درصد – 50 درصد؟

باور نکردنیه، 99.99999996 درصد فضای خالی. یعنی تقریبا همش خالیه.

پس واقعیت چیست؟

ما از چی درست شدیم؟ دنیا از چی درست شده؟
واقعیت اینه که تمام دنیا از ارتعاش ساخته شده
 و چیزی که ما میبینیم و درک میکنیم (با حواس پنجگانه) تفسیری از این ارتعاشات هست. البته که قسمت خیلی کوچکی از کل دنیا رو میتونی با حواس پنجگانه خودت تفسیر و درک کنی. چون حواس پنجگانه ما صرفا قدرت درک الکترون رو داره.

ما ابزار بزرگتری برای درک فرکانس احساسات داریم، اون هم قدرت درک فرکانس احساسات هست. حتما شما میدونید که دارم راجب چی صحبت میکنم.

بله ، درسته. واقعیت بیشتر از اینکه دیدنی باشه، احساس کردنیه. فرکانس احساسات ، تمام حقیقت دنیای ما رو میسازه.

نترس  و دستپاچه هم نشو. تو داری با واقعیت دنیا آشنا میشی، تو لیاقت فهم این واقعیات رو داری. پس ادامه بده …

شاید درک این واقعیت سخت باشه ولی به تو قدرتی میده که تا امروز فکرشم نمیکردی داشته باشی. درک فرکانس احساسات شعور بهتر زندگی کردن رو بهت میده. بزار یه مثال برات بزنم:

درک فرکانس احساسات

حتما تجربه کردی که یه وقتایی خوردن بهترین خوراکی یا یه تفریحی که خیلی دوسش داشتی تو زمانی که حالت خوب نبوده به جای اینکه حالت رو بهتر کنه بدتر کرده. یا اینکه وقتی کنار کسی یا چیزی هستی که دوسش داری و حالتو خوب میکنه، هر چیزی به نظرت لذت بیشتری داره .

پس با درک بهتر فرکانس احساسات میتونی کنترل بیشتری رو زندگیت داشته باشی. میتونی بیشتر حال خوب رو تجربه کنی. از همه مهمتر درک فرکانس احساسات میتونه قدرت درک دیگران رو به ما بده. نه تنها انسانها، بلکه تمام کائنات.
در هر لحظه‌ای از زندگی که قرار دارید، احساسات خوب و بد شما را فرا گرفته است. گاهی حالتان خوب می‌شود که نشانه‌ی احساسات شادی است و گاهی هم حوصله‌ی هیچ کاری را ندارید. در این زمان احساسات منفی از جمله ترس، استرس، افسردگی، عصبانیت و اضطراب بر شما چیره می‌شود. همه احساسات با ذهن شما پیوند دارند.

فرکانس احساسات چیست؟

هر چیزی در دنیا یک مغناطیس دارد و هر چیز مغناطیسی یک فرکانس دارد. طبیعتا احساسات هم یک فرکانس دارد که ارتباط مستقیم با حال آن فرکانس دارد. مانند شادی ، غم یا ترس . اگر حس بدی داشته باشید فرکانس بد و اگر حس خوبی داشته باشید فرکانس خوب ایجاد میکنید. حالا میتونید جای خوب و بد رو با مثبت و منفی عوض کنید . 

اصلا به نظر شما اول مرغ بوده یا تخم مرغ؟

 موفقیت کلید شادی نیست شادی کلید موفقیت است. (آلبرت شوایتزر)
یعنی اتفاقات بد و خوب باعث ایجاد فرکانس منفی یا مثبت میشوند یا بر عکس.
در واقع هر دو. شما با ایجاد فرکانس مثبت یا منفی اتفاق مورد نظر رو ایجاد و در اثر ایجاد اون اتفاق فرکانس جدید رو ایجاد میکنید. اگر در جایی از این چرخه ایجاد این فرکانس رو قطع نکنید این چرخه برای شما تکرار خواهد شد.
نابغه ی بدون احساس به درد نمیخورد، چون صرفا درک عالی و هو ش عالی، هیچ کدام ملاک نمیشود که آدم نابغه باشد. عش‎‌ق! عش‍ق! عش‍‍‍‍‍‎ق! عش‍‍‍‍‍‍‍‎‍ق! این است روح نبوغ . (نیکولائوس ژوزف ون ژاکن) 

آیا فرکانس احساسات ثابت می‌ماند؟

کلمه احساسات از کلمه «حس» به معنای ادراک دریافت شده است. همه‌ی احساسات انرژی هستند. از آنجا که انرژی دارای یک فرکانس ارتعاش است که شکل می‌گیرد و تبدیل می‌شود، بنابراین می‌توان گفت احساسات هم حرکت می‌کنند و حاوی فرکانس‌های ارتعاشی هستند.
از سوی دیگر احساسات تغییر می‌کنند و ثابت نیستند.

احساسات شما به طور مدام از یک حس به حس دیگری تغییر می‌کند. ممکن است اکنون غمگین باشید، اما یک ساعت بعد خوشحال باشید. ممکن است اکنون و در همین لحظه عصبانی باشید، اما ساعت بعدی عاشق شوید. این احساسات حالت‌های موقتی هستند که از انرژی تشکیل شده‌اند.

در واقع هر چیزی که خود به خود شکل بگیرد، تغییر شکل می‌دهد و به چیز دیگری تبدیل می‌شود. پس اگر افسرده هستید، نمی‌توانید برای همیشه افسرده بمانید. حتی افسرده‌ترین افراد هم گاهی می‌خندند. کسی که غمگین است، اما همچنان می‌خندد.

احساسات به دلیل ماهیت متغیر بودنشان، ناپایدار هستند. آن‌ها حرکت می‌کنند و به طور مداوم از یک احساس به احساس دیگر تبدیل می‌شون د. پس شما هیچ وقت احساسی نداشته‌اید که دوام داشته باشد. یعنی نمی‌توانید مدعی شوید که از کودکی تاکنون فقط یک حس را داشته‌اید.

احساسات از چه مؤلفه‌هایی تشکیل شده‌اند؟

چهار مؤلفه برای احساسات وجود دارد که به هم وابسته هستند. این چهار مؤلفه به هم پیوسته، همبسته و پویا هستند و عبارتند از:

  1. مؤلفه فرکانس ارتعاشی احساسات
  2.  فیزیولوژی / مؤلفه زیست‌شناسی احساسات
  3.  مؤلفه رفتاری احساسات
  4.  ذهنیت احساسات

البته در اینجا ما بیشتر بر روی فرکانس ارتعاشی احساسات تمرکز داریم که در ادامه به شرح بیشتر آن می‌پردازیم.

فرکانس ارتعاش عواطف چیست؟

هر سلول بدن دارای ارتعاش است که چه از آن آگاه باشید و چه نباشید، این ارتعاش در سلول وجود دارد. هر سلول بدن متاثر از فرکانس احساسی عمل می‌کند. سلول‌های بدن شما با بروز دادن احساسات، این ارتعاشات را استفاده می‌کنند.از سوی دیگر، احساسات دارای ولتاژ هستند. فرکانس‌های ارتعاش احساسات نسبت به ولتاژ ارتعاشی، یک احساس خاص از خود نشان می‌دهند. احساسات با فرکانس ارتعاشی تولیدشده ترکیب می‌شوند. وقتی فرکانس ارتعاشی بالاتر می‌رود، انبساط بیشتری اتفاق می‌افتد و انرژی سلول‌های بدن نیز افزایش می‌یابد. وقتی فرکانس ارتعاشی پایین‌تر باشد، انقباض رخ می‌دهد. در نتیجه نیروی سلول‌ها نیز کمتر می‌شود. 

به عنوان مثال ، روشنفکری (enlightenment) دارای بالاترین فرکانس 700+ و بیشترین میزان حیات انرژی برای سلول‌های بدن است. فرکانس ارتعاش شادی 540 است و بنابراین در آن حیات سلول‌ها زیاد است اما به اندازه‌ی فرکانس روشنگری نیست. فرکانس ارتعاش خشم 150 است که در معرض انقباض قرار می‌گیرد و از سویی باعث کاهش عمر سلول‌ها می‌شود. ارتعاشات احساسی مدام در حال افزایش یا کاهش هستند. وقتی در غم و اندوه هستید، انرژی عاطفی آن می‌تواند مانند یک موج سونامی باشد که شما را با خود ببرد. ارتعاش احساسی افسردگی بسیار سنگین است. گویی که احساس ضعف و بی‌حالی می‌کنید. 

فرکانس احساسات به ترتیب مثبت تا منفی ترین کدامند؟

 

  1. عشق
  2. شکرگزاری
  3. آزادی
  4. شادی
  5. دانستن
  6. علاقه شدید
  7. اشتیاق
  8. مثبت اندیشی
  9. باور
  10. خوش بینی
  11. امیدواری
  12. رضایت
  13. غم و تندوه
  14. بدبینی
  15. بی ارزشی
  16. سرخوردگی
  17. تحریک پذیری
  18. بی صبری
  19. دلسردی
  20. شک و بدگمانی
  21. نگرانی
  22. نا امیدی
  23. سرزنش
  24. قربانی بودن
  25. انتقام
  26. نفرت
  27. خشم
  28. حسادت
  29. نا امنی
  30. احساس گناه
  31. ناتوانی
  32. تنبلی
  33. عصبانیت
  34. افراط
  35. افسردگی
  36. ترس

فرکانس ارتعاش احساسات چطور روی انسان تاثیر می‌گذارد؟

 همه‌ی آدم‌ها با سرعت بسیار زیاد تحت تاثیر فرکانس ارتعاش احساسات هستند. متابولیک بدن ما در زمان استراحت، حالت ثابت دارد. تا اینکه وقایع در زندگی اتفاق می‌افتند و احساسات درگیر می‌شوند. در این زمان سرعت ارتعاش احساسات به طرز چشمگیری انرژی بدن را تحت تاثیر قرار می‌دهد. ما از لحظه‌ای که به دنیا می‌آییم، اسیر حسها می‌شویم و ذهن‌مان شروع به یادگیری واکنش‌های دفاعی می‌کند. قدرت ما برای مقابله با احساسات منفی در شکاف‌ها و اعماق ذهن ذخیره شده است.

هر چه تجربه‌های بیشتری را در زندگی پشت سر گذاشته باشیم، اکثر واکنش‌های ما به عنوان یک عادت آموخته شده، واکنش احساسی خودکار از خود نشان می‌دهد. به همین دلیل رفتار ما غیرقابل کنترل به نظر می‌رسد. احساسی را که با خواسته تو مرتبط است به وجودت راه بده، فرض کن چیزی که مشتاقش هستی در تملک توست و آن را احساس کن . آنگاه خواسته ات به حالت عینی در می آید. (نویل گدارد) 

واکنش ما در برابر ارتعاش احساسات منفی

احساسات منفی در ذهن ما ذخیره می‌شوند. هر انسان بزرگسالی در زندگی خود تجربه‌های حل نشده‌ی زیادی از حسهای منفی در سر خود دارد. بسیاری از پاسخ‌های ذهن ما به این احساسات نیز به طور خودکار منفی است. زیرا در گذشته اتفاقاتی برای ما ایجاد شده است که احساسات آن ذهن را درگیر خود کرده است. سپس این احساسات در عمق ذهن می‌رود و به خاطرات فراموش شده می‌پیوندد. اما تاثیر آن‌ها بر واکنش‌های ما در برابر جدیدترین فرکانس‌های احساسات منفی همچنان باقی می‌ماند.

گویی که بدون آنکه بخواهیم ذهن نحوه‌ی رفتار با ارتعاشات منفی را یاد گرفته است. تا زمانی که به خودآگاهی نرسیم و برای برخورد با احساسات آموزش نبینیم، ممکن است این واکنش همچنان با ما باقی بماند. وقتی در این چرخه‌ی احساسات منفی قرار می‌گیریم، متعاقب آن واکنش‌های عاطفی منفی روز به روز در ما بیشتر می‌شود. واکنش‌هایی که باعث بروز احساسات منفی می‌شود عبارتند از: قضاوت دیگران، احساس قربانی بودن، مقایسه خود با دیگران، احساس ضعف و …. است. هنگامی که احساس تو با خواسته ات در تضادباشد، احساس پیروز خواهد شد. (نویل گدارد) 

واکنش ما در برابر ارتعاش احساسات مثبت

احساسات عاملی اصلی بروز رفتارهای ماست. جالب است بدانید رفتار مثبت باعث افزایش ارتعاشاتی می‌شود که دیگران را هم تحت تاثیر قرار می‌دهد. وقتی ما چرخه‌ی احساسات منفی را شکست می‌دهیم، عمدتاً احساسات ارتعاش فرکانس بالاتر مانند شادی، عشق و مهربانی را تجربه می‌کنیم. هر چه در ارتعاشات احساسی بالاتری زندگی کنیم، تعامل ما با دیگران به طرز چشمگیری بهبود می‌یابد. در عین حال فرصت‌های بیشتری برای شاد بودن پیدا می‌کنیم. از نظر فیزیولوژی هم انرژی عاطفی در قالب احساسات جسمی در بدن تجلی پیدا می‌کند. به عنوان مثال وقتی درگیر احساسات شادی هستید، هورمون‌های شادی آدرنالین در بدن تولید می‌شود. در این زمان انرژی سلول‌های دو چندان می‌شود. درست مثل زمانی که در حال خوردن غذای مورد علاقه‌ی خود هستید. 

سخن پایانی

تا قبل از اینکه استر هیکس به طور کامل به تاثیر ارتعاشات احساسات بر رفتار و شکل‌گیری شخصیت و جذب خواسته‌ها بپردازید، تصور می‌شد، همه چیز خود به خود شکل می‌گیرد.

اما اکنون مشخص شده است که فرکانس احساسات میتواند زندگی و عملکرد مغز را تحت تاثیر خود قرار دهد. از سوی دیگر عملکرد، رفتار و تلاش ما برای رسیدن به خواسته‌ها، تا حد زیادی تحت تاثیر ذهن و احساسات قرار دارد.  

 

1 دیدگاه برای “فرکانس احساسات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *