فرکانس احساس مثبت اندیشی و تاثیر آن در زندگی

فرکانس احساس مثبت اندیشی

فرکانس احساس مثبت اندیشی (Positive Expectation Belief) از احساسات خوشایند دیگری مثل رضایت، خوشبختی، شادی و امید بدست می‌آید. این احساس باعث افزایش صبر و تحمل، قدرت درک متقابل، احساس مهربانی و شفقت و پدیدار شدن عشق می‌شود. مهم‌ترین تاثیر ارتعاشات احساس مثبت اندیشی کاهش استرس و اضطراب است. همین موضوع مثبت‌اندیشی را به یکی از بهترین احساسات تبدیل می‌کند. البته فرکانس این احساس باعث تحول زندگی و شخصیت می‌شود. اگر می‌خواهید بدانید فرکانس احساس مثبت اندیشی چطور زندگی شما را تحت تاثیر قرار می‌دهد، تا انتهای این مطلب با ما همراه شوید.

فرکانس احساس مثبت اندیشی چیست؟

مثبت اندیشی یک نگرش ذهنی و عاطفی است که به سمت و سوی روشن زندگی متمرکز می‌شود. وقتی ذهنی مثبت‌گرا داشته باشید، مدام شادی، خوشبختی، سلامتی و موفقیت را برای آینده پیش‌بینی می‌کنید. پس اعتقاد راسخ دارید که می‌توانید هر گونه موانع و سختی را به راحتی پشت سر بگذارید.

برخی معتقدند مثبت‌اندیشی مزخرف است و کسانی هم که این رویه را دنبال می‌کنند، واقع‌بین نیستند. با این حال افراد زیادی هم هستند که تفکر مثبت را به عنوان یک واقعیت می‌پذیرند و اثربخشی آن ایمان دارند. حتی گروهی از روانشناسان هم با تمام وجود از این احساس حمایت می‌کنند. حتی شاخه‌ای مجزا به نام «روانشناسی مثبت‌گرا» هم تشکیل شده است که از اهمیت این احساس صحبت می‌کند.

چرا به احساسات مثبت احتیاج دارید؟

مثبت‌گرایی باعث افزایش احساسات خوب، انرژی و انگیزه و شادمانی می‌شود. وقتی مثبت‌گرا هستید قادرید سریع‌تر به چیزهایی که می‌خواهید دست پیدا کنید. همچنین احساسات مثبت باعث می‌شوند تحمل سختی‌ها برایتان راحت‌تر شود. در عین حال روابط شما را با دیگران سامان می‌دهد.

بدبینی نگاه شما را به دنیای اطراف، پدیده‌ها و موضوعات مختلف واقع‌بینانه‌تر می‌کند. با این حال اگر مثبت‌اندیشی را حذف کنید، فقط نیمه‌ی خالی لیوان و قسمت تاریک زندگی را می‌بینید. قاعدتاً در هر شرایطی شما به ذهن مثبت‌گرا هم نیاز دارید تا بتوانید خوب و بد را با هم ببینید و آن‌ها را با هم بسنجید.

از سوی دیگر گاهی در مقابله با مشکلات هیچ راهی جز مثبت اندیشی برای شما باقی نمی‌ماند. وقتی با سخت‌ترین شرایط زندگی روبه‌رو می‌شوید و هیچ کاری از دست شما بر نمی‌آید، اندیشه‌ی مثبت می‌تواند حالتان را بهبود ببخشد. در حالی که اضطراب و استرس نمی‌تواند هیچ مشکلی را درمان کند. اما مثبت‌اندیشی حتی اگر به حل مشکل نینجامد، حداقل سلامت روح و روان شما را تأمین می‌کند.

چطور فرکانس احساس مثبت اندیشی ایجاد می‌شود؟

حتماً می‌دانید افراد مثبت اندیش آرامش خاصی دارند. استرس و اضطراب ندارند و در زمان‌های بحرانی هم به راحتی خود را کنترل می‌کنند. احساسات ابتدا از افکار ما نشات می‌گیرند. با این وجود بسیاری معتقدند که عوامل دیگری هم در ایجاد این احساس نقش دارد. در ایجاد فرکانس احساس مثبت‌ اندیشی عوامل زیادی مؤثر است که مهم‌ترین آن‌ها عبارتند از:

داشتن اعتماد به نفس کافی

اعتماد به نفس یک نیروی درونی است که شما را نسبت به خودتان مطمئن می‌کند. تاثیر فرکانس این نیرو به حدی است که افکار مثبت را در ذهن شکل می‌دهد. از سوی دیگر انرژی درون سلولی را افزایش می‌دهد. پس با وجود این ویژگی، قدرت مقابله با هر سختی و مانعی را در خود می‌بینید.

داشتن موفقیت و یا تجربه‌های موفق در زندگی

بسیاری از افراد مثبت‌اندیش اغلب در زندگی گذشته‌ی خود موفق بوده‌اند. در واقع آن‌ها با داشتن پشتکار بالا و تلاش توانسته‌اند تجربه‌های موفق را برای زندگی خود رقم بزنند. این تجربه بعدها باعث خوش بینی و شکل‌گیری احساس مثبت اندیشی در این افراد می‌شود.

ارتباط با افراد مثبت‌اندیش

دوستان و اطرافیانی که با آن‌ها در تعامل هستیم، تاثیر زیادی در شکل‌گیری افکار و احساسات ما دارند. پس ارتباط با افراد مثبت اندیش هم می‌تواند در شکل‌گیری این احساس تاثیرگذار باشد.


آیا فرکانس احساس مثبت اندیشی در زندگی تاثیرگذار است؟

ارتعاشات و فرکانس‌های احساسات و افکار ما سیگنال‌هایی را به سمت مغز ارسال می‌کند که زندگی را تحت تاثیر قرار می‌دهد. قانون جذب مهم‌ترین دانشی است که ارتعاشات احساسات مختلف را در زندگی مؤثر می‌داند. این علم که با فیزیک کوانتوم پیوند می‌خورد، بر این اساس شکل می‌گیرد که تفکرات و احساسات هر انسانی می‌تواند در سرنوشت او مؤثر باشد.

قدرت تفکر مثبت هم تا اندازه‌ای است که ذهن، روان، جسم و سپس سرنوشت را تحت تاثیر قرار می‌دهد. براساس مطالعاتی که بر روی افکار و احساسات افراد موفق صورت گرفته، مشخص شده است که این افراد در 80 درصد از اوقات روز، تفکرات مثبت دارند. البته افراد قسمت بدبینی را هم فعال نگه می‌دارند تا از ورشکستگی، بدبختی و ناکامی دور بمانند.

افراد سالم و خوشحال هم افکار زیبایی در مورد زندگی دارند. تاثیر ارتعاشات احساس مثبت اندیشی تا جایی است که کنترل شما را بر روی زندگی افزایش می‌دهد. همچنین احساس خوشبختی را در شما بیدار می‌کند. در این زمان مغز هم تحت تاثیر احساسات مثبت، اندورفین بیشتری را آزاد می‌کند که تاثیر زیادی در سلامت جسمانی دارد.

positive-thinking-feeling
positive-thinking-feeling

ارتباط فرکانس احساس مثبت اندیشی و قانون جذب

قانون جذب با علم فیزیک کوانتوم پیوند می‌خورد. در این علم همه چیز از انرژی ساخته می‌شود. ریزترین ذرات اجسام و پدیده‌ها همگی دارای انرژی هستند. انرژی هم به احساسات و افکار ما پیوند خورده است. احساسات می‌توانند خالق انرژی باشند که به سمت کائنات پیام ارسال می‌کند.

چارلز هانل یکی از طرفداران فیزیک کوانتوم است که می‌گوید: «ذهن عالم نه تنها هوشمند است بلکه ماده‌ای است که نیروی جذب دارد و از طریق قانون جذب الکترون‌ها را به سوی هم می‌کشاند. پس اتم‌ها را تشکیل می‌دهد. طبق همین قانون اتم‌ها هم جمع می‌شوند و مولکول‌ها را تشکیل می‌دهند. سپس مولکول‌های شکل عینی می‌گیرند و ما پی می‌بریم که قانون جذذب در آشکارسازی نیرویی خلاق است».

فیزیک کوانتوم می‌گوید آنچه دنیا را به وجود آورده است، انرژی است. افرادی مثل انیشتین بر روی این نظریه تاکید زیادی دارند. حتی اتم‌های تشکیل دهنده‌ی موجودات (ریز ترین قسمت هر موجود) از انرژی تشکیل شده است. از سوی دیگر انرژی نه خلق شده، نه از بین می‌رود و همیشه باقی می‌ماند.

بنابراین انسان هم به عنوان یک موجود در کائنات، متشکل از یک میدان انرژی است که در حوزه‌ی بزرگ‌تری از انرژی قرار دارد. احساسات و افکار ما همه انرژی هستند که ارتعاشاتی را تولید و برای کائنات، سیگنال ارسال می‌کنند. تمامی خواسته‌ها و آرزوهای ما نیز در سمت دیگری قرار دارند که طبق علم فیزیک کوانتوم، از انرژی تشکیل شده‌اند.

همه چیز از انرژی تشکیل شده‌ست

جان هگلین هم از طرفداران قانون جذب است که معتقد است همه چیز از انرژی شکل می‌گیرد. اما برای شکل‌گیری انرژی، وجود تفکر لازم است. تفکرات و احساسات ما می‌توانند خالق انرژی‌های مثبت یا منفی باشند. پس اگر احساس مثبت اندیشی داشته باشید، طبیعی است که قدرت فوق‌العاده‌ای برای جذب خواسته‌های خود پیدا می‌کنید.

چارلز هانل در جای دیگری می‌گوید: «کائنات همانند یک سیم برق است که به هنگام برخورد با هر وضعیتی در زندگی افراد به اندازه کافی قدرت دارد. وقتی احساسات و افکار انسان با ضمیر کائنات ارتباط برقرار می‌کند، تمام قدرت آن را به سمت خود جذب می‌کند.
پس در اینجا فرکانس احساس مثبت اندیشی به سمت کائنات ارسال شده و دوباره با انرژی بیشتر به سمت شما باز می‌گردد.

تاثیر فرکانس احساس مثبت اندیشی بر روی سلامت روان

محققان علم روانشناسی معتقدند تفکرات مثبت می‌تواند تاثیر زیادی بر روی سلامت روان بگذارد.
محققان همچنان به بررسی تأثیرات مثبت اندیشی و خوش بینی بر سلامتی می پردازند. مزایای سلامتی که تفکر مثبت می‌تواند شامل موارد زیر باشد:

احساس شادابی

یکی از مهم‌ترین تاثیرات فرکانس احساس مثبت اندیشی، شادابی است. وقتی نگاه شما به دنیای اطراف و خودتان نیک و مثبت باشد، طبیعی است که نتیجه‌ی آن شادی درونی خواهد بود. شما در این زمان باورهای محدودکننده را کنار می‌گذارید. این احساس هورمون‌های شادی (سروتونین و دوپامین) را در بدن افزایش می‌دهد.

افزایش انگیزه

انگیزه مهم‌ترین موتور محرکه برای هل دادن ما به سمت هدف است. فکر کنید برنامه‌ریزی دقیقی برای هدف‌ها و زندگی خود انجام داده‌اید. اما از آنجا که انگیزه‌ی کافی ندارید، برنامه‌ها را به حال خود رها می‌کنید. حال آنکه ارتعاشات احساس مثبت اندیشی با افزایش انرژی درونی، میزان انگیزه‌ی شما را برای دستیابی به هدف افزایش می‌دهد.

کاهش استرس و اضطراب

مهم‌ترین تاثیر فرکانس احساس مثبت اندیشی بر روی ذهن و روان، کاهش استرس است. این احساس سیگنال‌هایی را برای مغز ارسال می‌کند. سپس مغز دستور ترشح هورمون سروتونین و دوپامین را صادر می‌کند. در همین زمان هورمون استرس (کورتیزول و آدرنالین) در بدن کاهش می‌یابد. تعداد نورون‌ها در بدن افزایش می‌یابد. ارتباط بین مغز با سایر قسمت‌های بدن برقرار می‌شود.

مغز با وجود نورون‌های بیشتر، قدرت بیشتری هم برای یادگیری مهارت، تصمیم‌گیری و بازیابی اطلاعات پیدا می‌کند. به همین دلیل در زمان مثبت اندیشی شما قدرت تفکر و تصمیم‌گیری بهتری دارید.

درمان افسردگی با فرکانس احساس مثبت اندیشی

طبق تحقیقاتی که بر روی بیماران افسرده صورت گرفته، این بیماری با افکار منفی و بدبینی شروع می‌شود. سپس به ناامیدی، استرس و اضطراب گرفتار می‌شوند. احساسات ناخوشایندی که منجر به بیماری افسردگی می‌شوند، از احاطه‌ی ذهن با افکار منفی شروع می‌شوند.
این در حالیست که فرکانس احساس مثبت اندیشی می‌تواند پایه‌گذار احساسات خوب باشد. پس با تقویت این احساس می‌توان افراد را از انزوه، گوشه‌گیری و افسردگی نجات دارد.

Frequency of positive-thinking-feeling
Frequency of positive-thinking-feeling

احساس امیدواری در زندگی

یکی دیگر از تاثیرات فرکانس مثبت‌اندیشی، افزایش امیدواری در زندگی است. وقتی نسبت به موضوعی خوش‌بین می‌شوید، انتظار وقوع اتفاقات بهتر را دارید. درست مانند فردی که به بیماری سرطان مبتلا می‌شود. اما وقتی مثبت‌اندیشی خود را حفظ می‌کند و سعی می‌کند تاثیر داروها و درمان‌ها را باور کند، روند بهبودی او سرعت می‌گیرد. حتی اگر بیماری او قابل درمان هم نباشد، مرگ به تعویق می‌افتد.

برای مطالعه فرکانس احساس امیدواری کلیک کنید.

تاثیر احساس مثبت اندیشی بر روی سلامت جسمانی

فرکانس احساس مثبت اندیشی بر روی سلامت جسم هم تاثیر می‌گذارد. تمامی احساسات مثبت انرژی درون سلولی را افزایش می‌دهند. از سوی دیگر با افزایش میزان هورمون اندروفین (نوعی مورفین طبیعی) قدرت بدن برای تسکین دردهای جسمی بیشتر می‌شود.

برای مثال در یک بیمار سرطان، شادابی و مثبت‌اندیشی می‌تواند در کنار داروهای شیمیایی به درمان او کمک کند. استرس و اضطراب به شدت مغز، قلب و سیستم ایمنی را درگیر خود می‌کند. مغز قدرت کارایی خود را از دست می‌دهد و ضعیف عمل می‌کند. افزایش استرس باعث بالا رفتن فشار خون، تپش قلب و افزایش قند خون می‌شود. این عوامل سلامت قلب را تهدید می‌کنند.

همچنین فرکانس احساس مثبت اندیشی بر روی سیستم ایمنی بدن هم تاثیر می‌گذارد. به طوری که قدرت آن را برای مقابله با تهدیدات خارجی افزایش می‌دهند. پس آمادگی بیشتری برای مقابله با بیماری‌های جسمی را دارید.

تقویت فرکانس احساس مثبت‌ اندیشی

با توجه به تاثیر فرکانس احساس مثبت‌اندیشی بر روی سلامت روان و جسم، لازم است تا این احساس را در خود تقویت کنید. هر چند روانشناسان تأکید می‌کند به طور 100 درصد مثبت‌اندیش نباشید. زیرا در این صورت از واقع‌بینی فاصله گرفته و ممکن است یک با چالش روبه‌رو شوید.
راه‌هایی که از نظر ما برای تقویت روحیه‌ی مثبت اندیشی مناسبند، عبارتند از:

شاد بودن از اتفاقات کوچک

اگر چه مثبت‌اندیشی شادی را به همراه می‌آورد، اما بخشی از دلایل بروز مثبت‌اندیشی به شادی‌های کوچک ما بر‌می‌گردد. وقتی همیشه ناراحت و غمگین باشید، هیچ روزنه‌ای برای ورود تفکرات مثبت در ذهن باقی نمی‌ماند. برای شاد بودن لازم نیست به دنبال دلایل بزرگ بگردید. گاهی حتی یک کار کوچک مثل تماشای یک فیلم طنز، پیاده‌روی، ارتباط با دوستان صمیمی، خوردن غذای مورد علاقه و یا خرید یک کادو برای خود می‌تواند شما را شاد کند.

استانداردهای کمال‌گرایی را رها کنید

کمال‌گرایی صفتی است که صفر و 100 را در شما تقویت می‌کند. شما را به فردی تبدیل می‌کند که حتماً باید در یک کار به 100 برسید که از خود رضایت کامل داشته باشید. اگر می‌خواهید مثبت‌اندیشی را در خود تقویت کنید، باید از همین حالا این ویژگی را کنار بگذارید.
به هر حال هیچ کس کامل نیست و شما هم باید عیوب خود را بپذیرید. اما در کنار آن ویژگی‌های مثبت خود را در نظر بگیرید.

گاهی به کودک درون خود گوش دهید

در همه‌ی ما یک کودک درون وجود دارد که اغلب به دلایل فرهنگی جامعه و یا غرور خود آن را سرکوب می‌کنیم. اگر می‌خواهید احساس مثبت‌اندیشی را در خود تقویت کنید، لازم است گاهی به خواسته‌های کودک درون گوش دهید. به او اجازه دهید احساسش را ابراز کند. به سن خود توجه نکنید. برای مثال اگر دوست دارید مثل کودکی به پارک بروید و روی تاب بنشیند در حالی که یک بستنی در دست دارید، تاب بازی کنید، این کار را انجام دهید. برای تقویت روحیه و شاد بودن گاهی لازم است کودک درون را زنده نگه دارید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *